Bérszurkolók?

Mai nappal véget ér Székesfehérváron (szülővárosomban, ami ismét alkotott!) a mini-foci EB. Nézzétek el, de ez az első alkalom, hogy sportot írok, de muszáj volt kiírnom magamból!

Tegnap csodálatos meccsek voltak,  kiverték a csehek az angolokat 3-2 arányban, a horvátok a walesieket 4-0 arányban. Ezek után a meccsek után (szerintem) eseménytelen foci mérkőzések jöttek, ugyanis mindkét negyeddöntő x-re állt, és tizenegyesekkel jutottak tovább az alábbi meccseken a csapatok: Kazahsztán- Németország 1-1, büntető után 3-2 győzelem Kazahsztán javára. Szerintem ez a meccs volt a hab a tortán. Én ilyet még nem pipáltam, hogy magyar szurkoló Kazahoknak (tizenöt éves hölgyek) szurkoljanak (biztos azért mert megvertek minket 5-1-re).

Szóval felhangzott a dabai meg a Kazahstan.

De jött a másik (szerintem szintén magyar) szurkolócsapat hangja is, akik ezt kiáltották: Let’s go Deutschland let’s go. Echte deutsche verbung, mondanám én, de ezt nem értenék szegény (angol-nem angol nem érdekel úgy is magyar) szurkolók. Hogy miből gondolom, hogy magyarok? Először is, beült közéjük egy magyar (feltehetően erősen ittas állapotú) férfiú, aki elkezdte énekelni, hogy “Magyarország álé álé álé”. Erre a németek is rákezdtek hanyag (feltehetően nem német) akcentussal: Mazsarorszag, szóval aki beszél németül érti, miért gondolom azt amit. Azért amikor elkezdték, hogy Kazahstan én gondoltam, hogy bekiáltom Fehérváron (Videoton drukker létemre):

csak a Kispest!

Erre vették a lapot, és jött a Magyarország álézás. A másik mérkőzés, mely egész barátian kezdődött (egykori jugók között zajlott, és egymást megölelték, szép gesztus volt komolyan!), szóval az is x lett Bosznia-Hercegovina, és Montenegró között, végül Montenegró jutott tovább 3-2 összesítéssel, büntetőkkel. És még valami. Megígértem, hogy fenn lesznek neten ezek a bérszurkolók, szóval betartom szavam.

Véget ért az idei US Open
Átigazolások: Franciaországból igazolt a Sevilla és a Schalke
Ha kíváncsi hasonló cikkekre, csatlakozzon Facebook-oldalunkhoz!