Gyilkos ütemek

Május 5-én a szegedi IH-ban három rendkivül népszerű hazai rockzenekar zenéjére rázhatjuk magunkat.

Három hazai rockegyüttes is a szegedi IH Rendezvényközpont vendége lesz.

Az AWS tavaly tavaszi koncertje után ismét ellátogat hozzánk, hogy egy atomjó bulit csapjanak. A Siklósi Örs vezette együttes az előző évben kiadott lemezével folytatta a kikövezett utat és már nem kizárólag feltörekvő zenekarként tekinthetünk rájuk.

A Leander Kills Köteles Leander 2015-ben létrehozott saját formációja, amely a Leander Rising helyét vette át. Eddig egy nagylemezük jelent meg, amely óriási sikert ért el hazai körökben, elsősorban fiatalabb korosztályok között. A Dal című versenyen is megmutatták magukat, ám végül nem ők diadalmaskodtak. A 2016-os évben kétszer is megfordultak Szegeden, először június 3-án (szintén az IH-ban), valamint a SZIN fesztivál keretében is a Tisza-menti városba látogattak.

A USEME fiatal, ámbár tapasztalt znészekből tevődik össze. Magukat úgy jellemzik a weboldalukon, hogy: “A USEME EGY MODERN POP-ROCK ZENEKAR, A MAGYAR ZENEI ÉLET ÖT KIEMELKEDŐ ÉS ELISMERT ALAKJÁT EGYESÍTETTE AZZAL A CÉLLAL, HOGY KÖZÖSEN EGYÜTTMŰKÖDVE VALAMI FRISSET, VALAMI ÚJAT ALKOSSANAK.” A zenekar tagja többek között Csongor Bálint, az egyelőre nem működő Subscribe egykori énekese, gitárosként pedig Szalkai Tibor is közreműködik, aki a Blind Myselfből lehet ismerős némelyeknek. A dobos, Markó Ádám Ganxsta Zolee együttesében szerepelt egy évtizedig. 

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1785168078401736/

Az elővételes kedvezményes jegyek 1600 forintért már hónapokkal ezelőtt elkeltek. 2000 forintért is meglehet vásárolni limitált példányban az elővételes jegyeket. 2500 forint lesz a helyszíni belépő ára.

Program:

★ 19:30 KAPUNYITÁS
★ 20.00 USEME
★ 21.00 LEANDER KILLS
★ 22.45 AWS

Egy kis kedvcsináló mindhárom zenekar egy-egy nótájával:

 

"A Neptun egy kétséges rendszer" - kevesen mentek el, de bíznak benne, hogy tudtak üzenni a tulajdonosoknak
Ha kíváncsi hasonló cikkekre, csatlakozzon Facebook-oldalunkhoz!