A Jude Law főszereplésével futó The Young Pope, magyarul Ifjú Pápa (a főszereplő szinkronhangja Stohl András) sorozatban XIII. Piusz, egy szokatlan viselkedésű új pápa történetét ismerhetjük meg, aki már első reggel megdöbbenést keltett, amikor a díszes reggelije helyett csak egy üdítőt kért. Mi is volt ez az üdítő, ami elsőre nem volt, és sima diétás kólával akarták helyettesíteni, amit a pápa visszautasított, mondván, hogy ne legyünk megalkuvóak?

A Cherry Coke Zero.

Azaz hivatalosan már Coca-Cola cherry zero. Tegnap regisztráltam a kóláscég újabb játékára, és ekkor tűnt fel a felsorolt részt vevő italok között a termék neve. Meg is kérdeztem róla a Coca-Colát, akik megerősítették nekem, hamarosan lesz itthon is, és a promócióban is szerepel. (Mondjuk nem értem, hogy megy ez, hogy majd kikerül a polcokra, mikor a kampány meg már elkezdődött.)

Minden esetre aki a sorozat magyar verziójában az ordenary Diet Coke-ot „sima zéró kólának” fordította, az valószínűleg vízen és rövideken élhet. Az ilyenek miatt kénytelen az ember eredetiben nézni, hiába zseniálisak a szinkronhangok.

Egy diák szerint az érettségi a legerősebb drog
A szerb MaterCard nyereményjátékában arra buzdította követőit, hogy posztoljanak fotót a kártyájukról
Ha kíváncsi hasonló cikkekre, csatlakozzon Facebook-oldalunkhoz!