Bővült a Tchibo webáruház fehérnemű kínálata

Romantikus és rendkívül kellemes viseletű fehérneműkre és kényelmes, otthoni ruházatra bukkantunk a Tchibo webáruház vadonatúj kínálatában. (x)

A bőrbarát biopamutot tartalmazó, puha, kevert pamut-Lenzing Viscose® anyagból készült kétrészes pizsama egy V-nyakkivágással és 3/4-es ujjakkal ellátott felsőrészből, valamint egy rugalmas derekú, 7/8-os hosszúságú leggingsből áll. Nagyon jó vétel, ne hagyjuk ki! A felsőt finom csipkerátét díszíti a nyakkivágásnál és az ujjvégeken. Az elasztán formatartásról, tökéletes illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodik. Még több pizsama itt.

Ez a szép merevítős melltartó magas biopamut-tartalmával kényezteti a bőrt és természetes dekoltázst formál. Varrás nélkül előformázott, kétrétegű és nem átlátszó kosarakkal, valamint állítható hosszúságú pántokkal látták el. A pántok és a zárórész szélessége a kosármérettel arányosan nő – ennek köszönhetően optimálisan illeszkedik. Különösen puha és bőrbarát, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsa pedig még kényelmesebbé teszi a melltartót, amely az elasztán révén rendkívül rugalmas és formatartó. Még több melltartó itt.

Íme, egy csinos és kényelmes női alsó szett – akár az előző melltartóhoz, akár anélkül. Kényelem dupla csomagolásban: a rugalmas alsók magas biopamut-tartalmuknak köszönhetően bőrbarát tulajdonságúak, derekukat pedig finom, puha csipke díszíti. Az elasztán mindkét alsó esetében formatartásról, tökéletes illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodik.
Még több női fehérnemű itt.

 (x)

Hogyan kezeljük a munkahelyi stresszt?
Ha kíváncsi hasonló cikkekre, csatlakozzon Facebook-oldalunkhoz!