Tényleg a pornóoldalakról lopta legújabb funkcióját a YouTube?

Amikor a YouTube bevezette az új szolgáltatását, amely során egy videó előnézeti kis képe fölé mozgatva a kurzort megjelenik a videó első pár másodperce, a mozgó előnézeti kép világszerte mindenkinek ugyanonnan volt ismerős: miután pontosan tudjuk, hogy természetesen sem Ön, sem egyetlen ismerőse nem látott még ilyen jellegű videót, ezért eláruljuk: a felnőttfilmes lapokon rég óta bevett gyakorlat, hogy ha egy videó képe fölé helyezzük a kurzort, akkor megjelenik 3-4 jól elkapott pillanat, hogy ezzel hozza meg a kedvünket a kattintásra.

A legnagyobb 18 pluszos videómegosztó persze rögtön meg is trollkodta a portál bejelentését, amikor válasz-tweetben föltette a kérdést, hogy vajon honnan jött ez a jó ötlet? Nos, ha körülnézünk az interneten, természetesen másutt is megtalálni ezt a funkciót, például a weblapunkra saját videó lejátszót kínáló termékeknél is sok helyütt van ilyen szolgáltatás. Azonban nagyon valószínű: ennyi ember nem téved, és ha nem is föltétlen ők találták ki (hiszen maga az ötlet azért elég triviális), valószínűleg az ilyen tartalmakat közlő oldalakon terjedt el és vált ismertté ez a szolgáltatás.

Fogadjuk el: az internetet a haditechnika mellett a pornográfia viszi leginkább előre, ezzel egyúttal legalább azok is profitálhatnak belőle, akik persze mélyen megvetik az ilyesmire fanyalodókat. Legalább ezzel az újítással eltűnnek az idegesítő kattintásvadász előnézeti képekkel és nulla értékelhető tartalommal a hírfolyamot teleszemetelő hatásvadász videósok.

Megszűnt az egykor nagyon népszerű magyar mémoldal
Ha kíváncsi hasonló cikkekre, csatlakozzon Facebook-oldalunkhoz!