Mit érdemes tudni az MSI márkáról?

Legyen szó arról, hogy egy MSI márkájú készülék vásárlásán vagy akár csak egy MSI márkájú laptop töltő vásárlásán gondolkodunk, mindenképp érdemes tájékozottnak lennünk az adott területen, ezért most egy pár mondatban megemlítjük, hogy mit érdemes tudni az MSI márkáról.
Mit érdemes tudni az MSI márkáról?

Az MSI története

Az MSI-ről elmondhatjuk, hogy a legelső gaming PC márka, mindemellett azonban nem csak a termékfejlesztés a cég legfőbb fókusza. Ez a lenyűgöző vállalat ugyanis a piacvezető termékek gyártása mellett egy gaming ökoszisztémát is létrehozott, aminek legfőbb célja a játékélmény fejlesztése, amin az alábbiak dolgoznak:

· kezdő és profi játékosok,

· gaming központok,

· szakmai partnerek,

· influencerek és

· a vállalat.

Ennek köszönhetően is elmondhatjuk, hogy rendkívül rövid idő alatt vált piacvezetővé a vállalat, amit köszönhetett mind az üzleti stratégiának és a jó időzítésnek is. Versenytársaival ellentétben ugyanis az MSI már másfél évvel korábban a játékpiacra összpontosított és ezek mellett együtt dolgozott még olyan partnerekkel is, mint az Intel.

Játékközpontok létrehozása

Érdemes még tudnunk az MSI-ről, hogy játékközpontokat hozott létre világszerte a partnereivel mindezt a játékélmény fokozása érdekében. Tajpejben nyílt meg a legelső üzletük 2015-ben majd rá két évvel Kuala Lumpurban nyílt meg a legnagyobb MSI üzlet a világon.

Digitális marketing csapat

Egy digitális marketing csapattal lehetővé vált, hogy az MSI közelebb kerülhessen a vásárlóihoz is, így több visszajelzést is kaphasson tőlük valamint, így a klasszikus hirdetéseket is leváltották a közösségi médiában elérhetők is, amiknek köszönhetően hatalmas körülbelül 6 milliós rajongókört szerzett magának, ami az egyik legmagasabb amivel gaming PC gyártó bír. Ezek mellet persze nagyon fontos volt még a termékfejlesztés is, ami ugyanúgy része volt a stratégiának.

MSI márka jellemzői

Az MSI-ről fontos még tudnunk, hogy kezdetben nagyon jó minőségű alaplaptopokat valamint grafikus kártyák gyártásával foglalkozott, de mostanában már csúcslaptopokat is gyárt.

Mindenképp jó tudnunk, hogy az árult darabok rendkívül jó alkatrészeket tartalmaznak és gyakran asztali számítógép helyettesítőként is remekül végzik a dolgukat. Azokban az esetekben azonban mindenképp érdemes MSI modellt választanunk, ha imádunk játszani, dizájner és grafikai munkákat végeznénk, vagy digitális tartalmakat szerkesztenénk. Az MSI márkájú laptop akkumulátor vásárlása pedig további lehetőségeket ad, ha probléma akadna a kiegészítővel.

MSI Gaming dizájn

A PC játékosokat próbálja most bevonzani az MSI egy nem is akármilyen szuper sárkányos dizájnnal. A Gaming szériába számos eszköz és notebook elfér, így az árak is magasabbak itt. A notebookok területén a kifejezetten gamer termékeknél magasabb árakat találhatunk, mint az átlagosabb daraboknál. Elmondhatjuk, hogy most már szinte bármilyen kategóriában találhatunk olyan MSI darabokat, amik kifejezetten gamerek számára készültek, legyen az billentyűzet, egér, egérpad vagy fejhallgató, de akár még táskákat vagy pólókat is találhatunk.

Összegezve

Az MSI márkájú készülékek rendkívül megbízhatóak valamint kiváló választást jelentenek a gamereknek, grafikusoknak valamint a digitális tartalom szerkesztőknek is egyaránt.

Kapcsolódó cikkek

Íme 5 jó ok, miért Toszkána az egyik legjobb nyári úticél

Íme 5 jó ok, miért Toszkána az egyik legjobb nyári úticél

Amennyiben még nem döntöttél a nyári úticélt illetően, válaszd Toszkánát.

A legnépszerűbb kutyafajták

A legnépszerűbb kutyafajták

A labrador a világ legnépszerűbb kutyafajtája, és sárga, fekete és csokoládé színben létezik.

szerelem, rajzok - Néhány illusztrátor megmutatja miről is szól az igaz szerelem

Néhány népszerű illusztrátor, akik a szerelem apró részleteit vetik papírra

Három olyan tehetséges illusztrátort mutatunk be, akik megmutatták, hogy mit is jelent az igaz szerelem.