Gasztro

A borok érzékszervi értékelése: hogyan kóstoljunk bort?

A borok érzékszervi értékelése: hogyan kóstoljunk bort?

A bor kóstolása egy művészet és tudomány egyaránt. Azok, akik elmerülnek a borok világában, nem csak az ital ízére, hanem az érzékeikre is támaszkodnak.

Sütő étterembe - Minden, amit a kombisütőkről tudni érdemes!

Sütő étterembe - Minden, amit a kombisütőkről tudni érdemes!

Egy ipari konyha működtetéséhez számos konyhai gépre van szükség, hogy professzionális szinten lehessen üzemeltetni. Az ízletes és finom ételek készítéséhez egyre modernebb gépekkel ajánlatos felszerelni a konyhát.

Érdekességek és történetek a gin varázslatos világából

Érdekességek és történetek a gin varázslatos világából

A gin az egyik legváltozatosabb és legizgalmasabb szeszes ital, amely hosszú és érdekes múltra tekint vissza.