Sütő étterembe - Minden, amit a kombisütőkről tudni érdemes!

Ismered a kombisütőket? Hallottál már rólunk, de nem tudod, hogy miért lenne érdemes beszerezni egyet? Akkor most minden kiderül!
Sütő étterembe - Minden, amit a kombisütőkről tudni érdemes!

Az ipari konyhákban a legfontosabb feladat, hogy a lehető legtöbb folyamatot leegyszerűsítsék a lehető leghatékonyabb módon. A kombi sütő pároló berendezés a digitális vezérléssel felismeri a berakott mennyiséget és nagy érzékenységgel ellenőrzi a főzés folyamatát. Napjaink nagy találmánya mert hihetetlenül sokféle feladat elvégzésére képes.

Az élenjáró konyhatechnológiában főleg minőségi rozsdamentes nagykonyhai berendezéseket használnak, amelyek a költséghatékony üzemeltetést és a környezetvédelmet is szolgálják.

Az üzemi és iskolai konyhák közkedvelt, elengedhetetlen készüléke a kombi sütő, amely elektromos és gázüzemű változatban is beszerezhető, de a kombi sütők éttermeknek is jó szolgálatot tehetnek.

Milyen előnyökkel jár egy kombi pároló beszerzése?

A kombi sütő pároló készülék alkalmas tészták, húsételek, köretek sütésére, felmelegítésére és melegen tartására is. A kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkező professzionális termék, a modern ipari konyha működése már elengedhetetlen nélküle, a korszerű ételek elkészítési lehetőségei miatt. Miután programozható, használatával nagymértékű energia megtakarítás érhető el. Zsiradék nélküli üzemmódban egészséges ételeket lehet előállítani vele. A profi készülékkel a kevesebb zsiradék felhasználás miatt megtakarítás érhető el. Nincs sütési veszteség vele, ezért kevesebb nyersanyagot kell felhasználni az ételek készítéséhez. Beépített öntisztító programjával időt és pénzt takaríthatunk meg. A sokkoló hűtő gépekkel kompatibilis, így csatlakoztatható hozzájuk.

Milyen jellemzői vannak a kombi párolóknak?

A profi kombi pároló, gőzpároló rozsdamentes anyagból készül. A neve azért lett kombi sütő gőzpároló, mert többféle száraz és párás sütési funkciója van. A sütők közül a legtöbb már digitális vezérlésű, időzítővel és hőfokszabályzóval rendelkezik, általában légkeveréses, beépített maghőmérője van és a megfelelő páratartalom jellemzi.

Természetesen több olyan apróbb funkciója is van, amelyek nagy mértékben megkönnyítik a konyhai munkát, mint a direkt vízbefecskendezés, sütőtér szellőztetés- hűtés nyitott ajtóval.

Több ventilátort is tartalmazhat, belső világítással, dupla rétegű üvegajtóval már majdnem mindegyik változat rendelkezik. Időzíthetők a főzési ciklusok, szabályozható a sütőtéri hőmérséklet.

Egy részüknél szintenként különböző élelmiszereket lehet egyszerre sütni úgy, hogy íz és szag átvitel nincs a szintek között, sőt a különböző szintekhez különböző sütési program is beállítható. Egyenletesek és kiválóak a főzési folyamataik, gyorsan dolgoznak és csökkentett a fogyasztásuk. Ezek a készülékek meg kell, hogy feleljenek a HACCP rendszernek, így az ennek megfelelő EU szabványos dokumentumokkal rendelkeznek.

Összegezve

A kombi sütő gőzpároló gépek a modern ipari konyha elengedhetetlen elemei, amivel egészséges, zsiradék mentes ételeket lehet készíteni nagyobb mennyiségben. Nemcsak energiamegtakarítás, hanem környezetvédelmi funkciók is elérhetők vele.

Kapcsolódó cikkek

A borok érzékszervi értékelése: hogyan kóstoljunk bort?

A borok érzékszervi értékelése: hogyan kóstoljunk bort?

A bor kóstolása egy művészet és tudomány egyaránt. Azok, akik elmerülnek a borok világában, nem csak az ital ízére, hanem az érzékeikre is támaszkodnak.

Érdekességek és történetek a gin varázslatos világából

Érdekességek és történetek a gin varázslatos világából

A gin az egyik legváltozatosabb és legizgalmasabb szeszes ital, amely hosszú és érdekes múltra tekint vissza.