A dél-koreai kávézó, amely az Instagram által lett világhírű!

A közösségi hálok folyamatosan trendeket képeznek, így nem is csoda, hogy manapság a marketingstratégiák jó része erre a social média felületre koncentrálódik. Néhány kattintás, pár kedvelés, tagek használata és percek alatt felkapott helynek tud számítani bármilyen, eddig ismeretlen kávézó is.
Kávézó, Szöul - a dél-koreai képregények varázsát idéző kávézó - képregény kávézó

Az Instagram platformján egy-egy gusztusos fotóval, néhány felkapott véleményvezérrel nagyon könnyű elérni a befolyásolható közönséget, akik úgy kezdenek el rajongani egy helyért, hogy közben felszállnak az adott vállalkozás marketing bizniszének a hajójára is. Azonban, ezzel a fajta nyitottsággal a piac is kiszélesedett és a konkurencia cégek dömpingje is megkezdődött. Folyamatos online jelenlét, megújulás, szép és esztétikus belső terek, no meg persze a kínálatnak is hoznia kell a színvonalat.

A fogyasztók elvárásai is megnőttek az online mesevilág hódításai által, így a legtöbb hely kénytelen az egyedi látványvilág és a kávékülönlegességek mellett olyan megújulásokat beiktatni, amik folyamatosan fenntartják a vevők érdeklődését. A szöuli Cafe Yeonnam-dong 239-20-ért például most, az egész világ odavan. A dél-koreai kávézó, már a tavalyi év végén is bontogatta a szárnyait, de a közösségi média gyors végigsöprése miatt, mára már ott tart az üzlet, hogy az egész világ felírta magának a bakancslistájára.

A minimál színekben pompázó kávézó Yeonnam-dongban található, ami Szöul egyik legnépszerűbb negyedét fedi le. A hely varázsát a csodálatos és egyedi látványvilága adja, ami egyedülálló fekete-fehér színekkel apellál. A képregények világát idéző enteriőr mellett, a kávé, az étel és ital kínálat is kifogásolhatatlan, a hagyományos koreai süteményekkel együtt, jó néhány nyugati finomság is helyet kapott a pultok mögött. A kávézó dizájnerei arra is odafigyeltek, hogy minden apró részlet passzoljon egymáshoz, így a pincérek ruhái, a kiegészítők és az étkészletek is mind-mind a rajzolt világ hangulatát idézik. Ez a hely ékes példája annak, hogy egy néhány hónappal ezelőtt felkapott helynek, hogyan és miként kell megragadnia a kezdeti marketingsikereket és fenntartania az érdeklődést hosszú távon is.

Kapcsolódó cikkek

Mit érdemes tudni az MSI márkáról?

Mit érdemes tudni az MSI márkáról?

Most az egyik legismertebb gamer márkával foglalkozunk részletesebben, hiszen összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudni az MSI márkáról.

szerelem, rajzok - Néhány illusztrátor megmutatja miről is szól az igaz szerelem

Néhány népszerű illusztrátor, akik a szerelem apró részleteit vetik papírra

Három olyan tehetséges illusztrátort mutatunk be, akik megmutatták, hogy mit is jelent az igaz szerelem.

Szigorítják a Shisha bárokat

Törvényszigorítás a shisha-bárokban

A jövőben tenni kell azért, hogy a shisha-bárokban ne legyen a levegő szénmonoxid-telítettsége túl magas.