Varázsoljuk természetet a lakásunkba!

Vannak olyan lámpákkal, amikkel a természet becsempészhető otthonunkba.
Varázsoljuk természetet a lakásunkba!

Ma már nagyon sokféle lámpát, világítótestet lehet kapni. Vannak annyira kreatív ötletek és megoldások, hogy talán még a szánk is tátva marad, ha meglátjuk ezeket az alkotásokat. A természetkedvelőknek kedvezünk ezzel a cikkel, hiszen olyan lámpák kerülnek bemutatásra, amelyek a természet egy-egy szeletét csempészik be az otthonunkba.

Lámpa növényekkel

Ezt a kreatív ötletet mi is megvalósíthatjuk, csak egy kis fantázia szükségeltetik hozzá és természetesen, néhány eszköz sem árt, ha kéznél van. Azt hiszem, a növények örülhetnek ennek a megoldásnak, de mindenképpen olyan növényt válasszunk, amelyek bírja a meleget, a hőt. Talán koncentráljunk a trópusi növényekre, ha ilyen elegáns kivitelezésű, kettő az egyben díszítőelemre vágyunk.

Rusztikus megoldás izzókkal

Ehhez a világítótesthez sem sok hozzávalót igényel, viszont némi tudást igen, hiszen úgy kell megoldani a kivitelezést, hogy az ne okozzon balesetveszélyt. Kicsit olyan hatást kelt, mintha a plafonból nőne ki egy fa gyökere, és így egy kicsit a természetben érezhetjük magunkat.

Olyan érzés, akár a dzsungelben

Ha szeretjük az állatokat, kiváltképp a majmokat, akkor ennek a lámpakollekciónak bizonyára örülni fogunk. Kicsit érdekes ez a lámpaszett, hiszen majmok tartják a mancsukban a fényforrást. Ezekhez az állatokhoz, trópusi környezet illik, így nem árt a különleges lámpák mellé trópusi növényeket és hasonlóan, valamilyen meleg égövi lakberendezési tárgyakat sem beszerezni.

A mennyezetre nézve, a természetben érezhetjük magunkat

Ha nincs időnk kimenni a természetbe, akkor választhatunk olyat is a LED panel megoldások közül, ami a természetet csempészi be az otthonunkba. Ma már számos olyan LED panel elérhető, amely lehetőséget ad arra, hogy akár a kék és fehér fodros felhőkben, akár a magasba nyúló fákban gyönyörködjünk.

Banánlámpa

Akinek majomlámpája van, feltétlenül szerezzen be egy ilyen banán fényforrást is, hiszen ezzel is fokozhatjuk a trópusi hangulatot, nem mellesleg vicces, ötletes és nagyon élethű. Attól biztos nem kell tartanunk, hogy a majmok belekóstolnak. 

Mókuskedvelők figyelmébe

Ha szeretünk az erdőben sétálgatni és voltunk már mókuslesen, akkor ez a lámpa biztos, hogy helyet kap az otthonunkban. Mindegyik mókus aranyos, de a falon mászó talán a legélethűbb és legédesebb.

Kapcsolódó cikkek

Vis - Horvátország

Vis – a legtávolabbi horvát sziget

Aki Horvátország szerelmese, de elege van a tömött strandokból, keressen fel egy csendes, nyugodt helyet, melynek neve, Vis.

Kezdők útmutatója a transzcendentális meditációhoz

Kezdők útmutatója a transzcendentális meditációhoz

Ahhoz, hogy a Transzcendentális Meditáció gyakorlása sikeres legyen, legalább tíz perces gyakorlással kell kezdenie.

Indul az óvodai szezon: minden, amire szükség lesz az első napokban

Indul az óvodai szezon: minden, amire szükség lesz az első napokban

A vízhatlan gumis lepedő online is beszerezhető, amire mindenképpen szükség van az első időszakban. De mi kellhet még? Most minden kiderül!