Amire egy cégnek feltétlenül szüksége van

Egyre népszerűbbek a vállalkozások, viszont sok esetben ezeket olyan személyek hozzák létre, akik nem akarnak munkájukhoz egy külön irodát is fenntartani.
Amire egy cégnek feltétlenül szüksége van

Mivel a cégalapítás, az egyéni vállalkozás elindítása is költségekkel jár, nem feltétlenül érdemes a kötelezettségek miatt egy olyan plusz kiadást is bevállalni, amit egy iroda jelent. De mit lehet ilyenkor tenni?

Bízzuk magunkat egy székhelyszolgáltatóra!

A cégügyekkel foglalkozó Logosz Cégcsoport nagyban megkönnyíti az ügyfeleinek az életét, hiszen szolgáltatásaival minimális költség mellett biztosít olyan kényelmi megoldásokat, amiket a saját otthonunkban üzemeltetett székhellyel nem tudnánk megoldani. Tekintettel arra, hogy sok egyéni vállalkozó jelöli meg az otthonát a székhelyéül, érdemes megnézni, hogy ez milyen hátrányokkal jár.

Magánszféra felszámolása

A munka hazavitele egészen új értelmet nyer a világunkban minden újabb nappal. Ennek ellenére, ha jobban belegondolunk, komoly hátrányt jelenthet a vállalkozásunkat a magánszféránk rovására építeni. Ha az otthonunk a cégünk, vállalkozásunk székhelye, minden ügyfelünk ismerni fogja ezt a címet, de a tárgyalások, megbeszélések sem nyugodt irodai körülmények között zajlanak majd, hanem vagy egy kávézóban, idegenek füle hallatára, vagy a saját otthonunkban. Amennyiben nem húzzuk meg a határt, mert úgy gondoljuk, ezzel egyszerűbb lesz a dolgunk, akkor könnyen magunkkal szúrhatunk ki, amin mélázhatunk eleget, ha a postán kell sorban állnunk, hogy átvegyük a leveleinket, amiket egy bevásárlás ideje alatt elszalasztottunk otthon.

Miben segít a szolgáltató?

Közel sem luxus ma már, ha a minimális kiadások fejében egy szolgáltató ellátja azokat a feladatokat, amik sok kellemetlenséget okozhatnak számunkra, az otthoni ügyintézés mellett. A hivatalos szervek felé nem magunkat kell képviselnünk, ami már önmagában hatalmas segítség. Ezen felül viszont a leveleinket kezeli a szolgáltató, postafiókot nyit, illetve gondokodik a hivatalos szervek felé a hivatalos iratok kiadásáról is, és akkor még a szintén a csomag részeként nyújtott cégtábla és bélyegző szóba sem került!

Kapcsolódó cikkek

Ford Edge

Ford Edge - a Kékszalag nyomában

A balatoni Kékszalag vitorlásverseny többszörös győztesének a szolgálati autóját mutatjuk be.

5 rövid tanfolyam, ha gyorsan szeretnél szakmát

5 rövid tanfolyam, ha gyorsan szeretnél szakmát

Összegyűjtöttünk 5 rövid tanfolyamot, ha gyorsan szeretnél szakmát, amivel könnyen elhelyezkedhetsz és jól is kereshetsz a munkaerő piacon.

Jégkocka - nem mindegy, milyen - kézműves jéggyár, jéggyártó is létezik már

A kézműves jéggel minőségi koktél készíthető

3 okot is tudunk, ami a kézműves jég mellett szól.