A legtrendibb tavaszi-nyári kiegészítők

A divatban folyamatosan visszatérő elemként köszönthetünk egy-egy stílusirányzatot. Az öltözködés terén a 90-es évek már tavaly is megkezdte az újbóli hódítását, de a kiegészítők körében ez a változás még nem volt tapasztalható. Az idei tavaszi-nyári divat felidézi a selyem sálak korszakát, a vastag anyagú hajgumikat és a feltűnő strasszos hajékszereket is.
hajékszer, hajgumi - Íme a legtrendibb idei kiegészítők sora

A divat körforgásszerűen halad, így nem is csoda, hogy időről-időre ugyanazok a kiegészítők vagy ruhadarabok válnak trendivé. Ugye mindannyian emlékszünk még arra, amikor az anyukánk vagy a nagymamánk azt mondta, hogy semmit sem kell kidobni, majd pár évtized múlva ismét visszatér a divatba? Nos, a selyem kendők és a hajékszerek pontosan ugyanígy jártak a 2019-es divatnak köszönhetően.

Hajékszerek

A hajklipszek néhány héttel ezelőtt elkezdték bevenni a ruhaboltokat és szinte nincs is olyan fast fashion brand, akik ne árulnának valamilyen hajékszert már. A 90-es évek kedvelt csatjai és hajbavalói ismét hódítanak, így a hosszú hajú lányok is fel tudják dobni a megszokott, kiengedett hajkoronát egy-egy csillogós darabbal. A februári New York-i Fashion Weeken debütáló trend, először a nagy külföldi cégeknél vált elérhetővé, így mind a Gucci mind a Dolce and Gabbana terveztetett magának is a divatos csatokból.

Kendők

A nagymama kendőjét érdemes kölcsönkérni, hiszen akár a nyakadba kötöd, akár a hajadba, az biztos, hogy nem fognak kinézni téged az utcán. A selyem sálak térhódítása sem új keletű a divatiparban. Egy kisebb clutch táska szélére kötve, már szintén ott toporzékolt ez a trend is az ajtóban tavaly, de csak idén kapta meg a neki járó maximális figyelmet. A vad és színes minták a leginkább preferált darabok, így ha kedveled az állatmintákat vagy a nagy és kissé otromba formával díszített anyagokat, akkor ez a kiegészítő biztosan betalál nálad.

Széles anyagú hajgumik

A 90-es években a vastag és színes hajgumik a virágkorukat élték. A korszak hajviseletei nagyon is kiszolgálták ezt a trendet, hiszen a kusza copfok a fejtetőn,még inkább előtérbe helyezték a gumis hajbavalókat. Hailey Baldwin, a világhírű modell is nagyon szívesen köti fel a haját egy farmeranyagból készült hajgumival és öltözik úgy, mintha 1996-ból érkezett volna.

Kapcsolódó cikkek

5 mesés hely, amiért érdemes Törökországba utazni

5 mesés hely, amiért érdemes Törökországba utazni

Törökország ezer csodás helyet rejt magában, amelyeket érdemes felfedezni.

szerelem, rajzok - Néhány illusztrátor megmutatja miről is szól az igaz szerelem

Néhány népszerű illusztrátor, akik a szerelem apró részleteit vetik papírra

Három olyan tehetséges illusztrátort mutatunk be, akik megmutatták, hogy mit is jelent az igaz szerelem.

Érdekes kávézási szokások hódítanak Európában

Érdekes kávézási szokások hódítanak Európában

Minden országban más- más kávézási szokások hódítanak.