Néhány népszerű illusztrátor, akik a szerelem apró részleteit vetik papírra

Az Instagram felület teret nyitott a digitális alkotóknak is, olyannyira, hogy sok művész innen kiindulva vált ismert művésszé és kezdte meg karrierjét. A következőkben három olyan tehetséges illusztrátor kap teret, akik ugyanazon úton elindulva, azonos célt kitűzve megmutatták, hogy mit is jelent az igaz szerelem.
szerelem, rajzok - Néhány illusztrátor megmutatja miről is szól az igaz szerelem

A szerelem valós érzéseinek a megjelenítése az egyik legnagyobb mozgató rugója egy művésznek, így nem is csoda, hogy ez évszázadok óta inspirációt ad az alkotók minden egyes csoportjának. Az apró, gyengéd és igaz pillanatokat azonban mindig nagyon nehéz elkapni, nem csak egy fotón, de még egy festményen vagy grafikai munkán is. Néhány kortárs művész azonban, a saját életéből merítkezve az egyik legnagyobb közösségi platformot felhasználva, mutatja meg életének a gyengéd és megható momentumait. Néhányat közülük, részletesebben is megismertetünk a következőkben.

Puuung:

A dél-koreai alkotók ebben a műfajban is az élen járnak, ezért nem is meglepő, hogy az egyik legkedveltebb ilyen illusztrátor is, az ázsiai vonalat képviseli. A Puuung néven ismerté vált Park Da Mi, a szerelmével közös pillanatait rajzolja és animálja meg, amiről egy egész brand is született. Világszerte már nincs is olyan ember, aki ne ismerné fel a lány tollvonásait. A népszerű grafikus animáció szakon végzett és mint minden igazi művész, ő is a saját életéből merítkezve próbál olyan értékeket felmutatni, ami minden egyes nap inspirációt és kedvességet ad a követői számára. Puuung karakterei több nyelven is megjelentek könyv formában, Dél-Koreában, az egyik legnépszerűbb kdrama-ban is szerepet kaptak. A Love book névre keresztelt könyve hamar bejárta a világot. Később számos reklámcég is felkapta a fiatal lány tehetségét, így a kozmetikai cégek promóciói által is ismerhetjük Puung rajzait. Park Da Mi, Koreában igazi sztárnak számít, aki bár a szerelemről szóló gyengéd érzéseit a világ elé tárja, azonban a magánéletét és a hétköznapjait megtartja magának és leginkább, csak a dedikálásokon lehet vele személyesen is találkozni.

Catana Comics:

Catana Chetwynd egy kanadai alkotó, aki hobbiból kezdte el kapcsolatának kedves kis pillanatait papírra vetni. Catana párja John, végül létrehozott egy saját oldalt szerelme munkáinak. A szívmelengető, igaz pillanatok hamar belopták magukat az emberek szívébe és hatalmas népszerűséget hoztak a kanadai lánynak. A képregényes megoldással készült munkák fekete-fehér technikával készülnek és mindig valamilyen aktuális eseményről, történésről szólnak, amit éppen átélt a páros. A rajzoló titka a valósághű történeti szálakból ered. A kedves kis illusztrációk Szerelmes pillanatok néven, már a hazai könyvesboltok polcain is felsorakoznak, aki pedig több terméket is szeretne vásárolni Catana és John karakterével, akkor a hivatalos online shopban ezt megteheti az érdeklődő.

Mrs. Frollein:

Valérie Minelli Luxemburgban él szerelmével és művészként dolgozik. A 26 éves alkotó még jelenleg is diák és leginkább gyerekkönyveket illusztrál. A Neben der Spur nevet kapó könyvének az ihletét egy könnyed rajzolós este hozta el, amikor is megpróbálta szerelmét és önmagát digitális karakterek formájában megalkotni. A képregényei a valóságot tükrözik, néha kissé nyersebb formába öltve, mint az átlag rajzolók munkái, pontosan azért, hogy az ő valóságukat igaz formában tudja a követők elé tárni. Valérie reméli, hogy egyszer majd a képregényes alkotásaiból meg tud majd élni és minden egyes nap szerelmes karakterei kapnak fókuszt az életében olyan arárnyban, amit megérdemelnének ezek a kedves karakterek.

Ezek az alkotások nem is csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvendenek, hiszen ugyanezeket a szerelmes momentumokat a legtöbb párkapcsolatban élő ember átéli és a személyesség révén bele tudnak bújni a szereplők bőrébe is. Minden lány valahol Catana, aki reggelente nem szeretne kibújni a szerelme biztonságos öleléséből és megkezdeni a hétfői munkanapot.

Kapcsolódó cikkek

Szigorítják a Shisha bárokat

Törvényszigorítás a shisha-bárokban

A jövőben tenni kell azért, hogy a shisha-bárokban ne legyen a levegő szénmonoxid-telítettsége túl magas.

5 dolog, amiért bármikor érdemes Írországba utazni

5 dolog, amiért bármikor érdemes Írországba utazni

Rengeteg szépséges hely létezik Írországban, amiért érdemes eltölteni legalább egy hosszú hétvégét egy szép ír vidéken.

Érdekes kávézási szokások hódítanak Európában

Érdekes kávézási szokások hódítanak Európában

Minden országban más- más kávézási szokások hódítanak.