3 stílus, 3 karkötő

A férfi karkötők fontos kiegészítőkké váltak mára, emellett inspirálóan hatnak az önbizalomra is. A karkötő nem csak a mai világ divatos trendje. A férfiak szinte minden korban viseltek karkötőt, hiszen ezzel fejezték ki az erőt, a hatalmat, a vallási meggyőződést vagy éppen a társadalmi helyzetet. Az őskorban állati fogakat és csontokat használták karkötő készítésre. Az egyiptomi nők és férfiak is előszeretettel viselték a divatos, csuklót díszítő karkötőket, mert szentül meg voltak győződve, hogy ezzel elűzhetik a gonosz szellemeket. Amikor valaki meghalt, a karkötőjével együtt temették el, hiszen úgy vélték, hogy a karkötő, a túlvilágon is szerencsét hoz a viselőjének. A cikkben 3 férfi karkötőt mutatunk be. Olyan kiegészítőket, amelyek meghatározzák az adott férfi stílusát, és amelyek kifejezhetik az egyéniségét és a személyiségét.
3 stílus, 3 karkötő

Fém vagy acél karkötők

A fém, mindig is az előkelőséget sugallta. Manapság is nagyon sokan viselnek valamilyen fémből készült karkötőt azok a férfiak, akik az elegánsabb öltözködési stílust képviselik, merthogy ezek a karkötők valóban remekül passzolnak öltönyhöz, zakóhoz, azaz a kifinomult öltözködési stílushoz. A fém karkötő készülhet aranyból, rézből, ezüstből vagy éppen rozsdamentes acélból is. A Trendhim acél karkötője 316L rozsdamentes acélból, más néven sebészi minőségű acélból készül. Ez az egyik legjobb anyag ékszerek készítésére. A csodálatos fényét és a polírozott szépségét éveken át megőrzi, emellett ellenáll a kopásnak, az esőnek, a hónak és az izzadásnak. Biztonságos viseletet biztosít nikkel allergia esetén is. Az ezüstszínű acél karlánc nagyon férfias és a csuklón egy delfinkapoccsal rögzíthető.

Az ezüst - tónusú acél karperec minimalista kialakítása miatt is olyan klasszikus viselet, ami évszaktól függetlenül és bármilyen stílushoz remekül illik. A karkötő felszíne csiszolt, belül pedig szálcsiszolt.

Gyöngyös karkötők

Manapság hihetetlenül népszerűek a gyöngyös karkötők. A Trendhim kínálatában a fából és a természetes kőből készült férfi karkötők is megtalálhatók. Mivel a kőből készült férfi karkötők változatos mintázattal és színvilággal rendelkeznek, így nincs köztük két egyforma, mindegyik egyedi darab.

Választhatsz karkötőt lávakőből, mint például a királyi fekete és vörös lávakő karkötő, amelyen a parázsló lávagyöngyök és a vöröslő tigrisszemek közé aranyszínű fémgyűrűk ékelődnek. A gyöngyök egytől – egyig tartós féldrágakövek, amelyek egy életen át kitartanak melletted. A karkötő közepén található cirkónia és a fémgyűrűk, a rozsdának is ellenállnak.

A fa gyöngy karkötőtrió egy erős szilikonra fűzött, többszínű fából készült gyöngy karkötő. A fekete, a szürke és a vörös fából készült gyöngyök remek összhatást keltenek.

Bőr karkötők

A Trendhim bőr karkötőinek túlnyomó többsége száz százalékban marhabőrből készül. A karkötők gyakran hasított, felső rétegű, vagy teljes barkás bőrből állnak. A teljes barkás bőr nagyon merev és az esetek jó részében túl vastag ahhoz, hogy karkötőt készítsenek belőle, ezért a Trendhim legtöbb karkötője a legjobb minőségű felső rétegű bőrből készül.

Sokféle bőr karkötő közül választhatsz. A barna színű kettős bőr karkötő egy nagyon sokoldalú bőr karkötő, amely óracsattal záródik. Maga a karkötő valódi bőrből, míg a csatja nemesacélból készült.

A sötétbarna indiánfonatos bőr karkötő egy nyomógombos rozsdamentes acélzárral kerül a csuklón rögzítésre. A hétköznapi viseletre szánt karkötőt becsatolás előtt kétszer kell a csuklón körbetekerni.

Kapcsolódó cikkek

Vis - Horvátország

Vis – a legtávolabbi horvát sziget

Aki Horvátország szerelmese, de elege van a tömött strandokból, keressen fel egy csendes, nyugodt helyet, melynek neve, Vis.

5 érdekesség Tajvanról európai szemmel

5 érdekesség Tajvanról európai szemmel

Tajvan egy szigetország Kelet-Ázsiában. Nagyon sok csodálatos, felfedezésre váró hely található itt.