Gyerek fürdőköpeny, női köntös, női hosszú ujjú felső, kezeslábas - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Gyerek fürdőköpeny, női köntös, női hosszú ujjú felső, kezeslábas - Tchibo webáruház

A csillagmintás, sötétkék sötétkék gyerek fürdőköpeny segítségével a vízből kimászva rögtön kellemes melegben landolhatnak a lurkók, a 110/116-tól 170/176 méretig kapható kapucnis köpenyek ugyanis puha plüssanyagból készültek, rávarrt zsebekkel és megkötővel. A puha anyag mintegy megelőlegezi a hálóruhák és a meleg ágy kényelmét, így ezekből a köpenyekből szinte egyenes út vezet majd az álmok világába!

Nem kifejezetten fürdés utánra készült – de semmi nem akadályozza azt sem, hogy akkor is használjuk – a sötétkék hópelyhes női köntös, melynek külseje kevert, meleg pamutanyagból, belső bélése pedig puha plüssből készült. A kapucnis köntöst rejtett cipzárral zárhatjuk, emellett két bevágott zsebe és rejtett húzózsinórja is van – utóbbi a derékrészen található. Hideg időben akár egész nap kényelmes extra réteget adhat, amiben a konyhában sürgölődni épp olyan jó, mint a kanapén bevackolva olvasgatni, vagy forró teát kortyolgatni!

A strukturált, fehér plüss hosszú felső szintén a hideg napokon nyújthat extra kellemes viseletet a hölgyek számára, hiszen különösen hosszú szabásával hatékonyan zárja ki a hideg legapróbb leheletét is! A strukturált anyagból készült, S-től XL méretig kapható darab oldalain bevágott zsebek vannak, amelyekbe a telefont is eltehetjük, de a kezek számára is biztonságos, meleg menedéket nyújt majd. A nyakkivágás és az ujjvégek ráadásul kényelmes, bordázott szegéllyel készültek!Végül lássunk egy igazán kényelmes, az egész család számára szuper lezser megoldást biztosító összeállítást, ami olyan sok mintával elérhető, hogy nem is tudunk mindenről képet mutatni, szóval mindenképp érdemes ellátogatni a webáruházba, hogy kiválaszthassuk a leginkább tetsző verziókat! A kék alapon fehér norvégmintás sorral díszített női kezeslábas és a lezser férfi kezeslábas mellett a család ifjabb tagjai számára is találunk gyerek kezeslábast a kínálatban – a képen látható sötétkék alapon fehér csillagmintás megoldás mellett egyszínű kék és szürke alapon fehér csillagmintás verzióban is. A bő, lezser szabással készült darabok mindegyikén rávarrt kenguruzseb és kapucni is található, és igen széles méretskálán vásárolhatók meg: hölgyek számára XS-től L méretig, férfiak számára S-től XXL-ig, gyerekek számára pedig 110/116-tól 170/176 méretig – hogy az egész család kezeslábasban tölthesse a hétvégét!

Kapcsolódó cikkek

Vis - Horvátország

Vis – a legtávolabbi horvát sziget

Aki Horvátország szerelmese, de elege van a tömött strandokból, keressen fel egy csendes, nyugodt helyet, melynek neve, Vis.

Utazás a Ramadán alatt

Utazás Ramadán alatt

Ha ramadán alatt utazunk egy muzulmán országba, jó ha tudunk néhány és fontos tényezőt.

4 ok, miért érdemes Isztambulba utazni

Íme 4 ok, miért érdemes Isztambulba utazni

Isztambul sokszínű látnivalói, műemlékei és különlegességei miatt rendkívül közkedvelt úticél.