Székhelyszolgáltatás csomagok a Logosz Csoportnál

Minden cégnek szüksége van székhelyre.
Székhelyszolgáltatás csomagok a Logosz Csoportnál

Minden cégnek szüksége van székhelyre. Egy helyre, ahová a hivatalos levelei és küldeményei érkeznek, ahol az iratait megőrzik, ahová a Nemzeti Adó - és Vámhivatal (NAV), azaz az adóhatóság munkatársai utolérik. A Logosz Cégcsoport 2005. óta nyújt segítséget cégeknek és vállalkozásoknak cégalapításban, cégmódosításban, cég tulajdonjog átruházásban és vételben, illetve bélyegzőkészítésben. A szolgáltatásaik közé tartozik a székhelyszolgáltatás is. Magyarországon már 19 irodában állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Székhelyszolgáltatási csomagok a Logosznál

A Logosz cégcsoport többféle szolgáltatást is nyújt a már meglévő és az új ügyfeleinek, illetve többféle székhelyszolgáltatási csomagot is kínálnak: székhelyszolgáltatás és bélyegző; székhelyszolgáltatás + cégalapítás; székhelyszolgáltatás + cégadásvétel és 1 db bélyegző; székhelyszolgáltatás és cégmódosítás; cégalapítás + székhelymódosítás és székhelyszolgáltatás.

Az alábbi cikkben az első három szolgáltatási csomagról lesz szó.

Székhelyszolgáltatás +1 db bélyegző

A székhelyszolgáltatás + 1 db bélyegző csomagot több időszakra is igénybe lehet venni: ½ év, 1 év, 2 év. A költségek aszerint változnak, hogy milyen idő-intervallumban szeretnénk igénybe venni a cég szolgáltatásait.

Ennek a csomagnak a keretében igénybe lehet venni a Logosz Cégcsoport székhelyszolgáltatását, 1 db bélyegzőt, vagy a partnercég online webáruháza által felkínált bélyegző valamelyikét. A csomag tartalmazza még a továbbiakat is: a székhelyszolgáltatás mellé az 1 hónap ingyenes könyvelést, a cégtábla elhelyezését és kihelyezését, székhely befogadó nyilatkozatot, a levelek átvételét és értesítést online és telefonon, a levelek kezelését, illetve szkennelt formában az e-mailek küldését. További szolgáltatás az ügyfél képviselete a NAV előtt.

Székhelyszolgáltatás és cégalapítás csomag a Logosznál

A szerződést ennél a csomagnál is ½, 1, illetve 2 évre lehet megkötni a székhelyszolgáltatóval, ami tartalmazza a cégalapítás költségeit, a bélyegző készítést, vagy egyedi bélyegző rendelését, illetve a székhelyszolgáltatáshoz és a cégalapításhoz tartozó ingyenes könyvelést. A csomagárban benne van a székhelyszolgáltatáshoz kapcsolódó befogadó nyilatkozat, a hitelesített aláírás-minták, az ajándék tulajdoni lap, a székhely cégtábla elkészítése és kihelyezése. A csomagárban benne foglaltatik továbbá a NAV előtti ingyenes képviselet, a levelek átvétele, illetve az online és telefonon történő értesítés, a levelek kezelése, szkennelése és e-mailben történő továbbítása is.

Székhelyszolgáltatás, cégadásvétel és 1 db bélyegző a Logosznál

A csomagár attól függően változik, hogy ½, 1, vagy 2 évre vesszük igénybe a Logosz Cégcsoport szolgáltatásait. Az árban benne van az előfizetéssel meghatározott időre szóló székhelyszolgáltatás, a bélyegzőkészítés, de a szolgáltató online webáruházában is lehetőség van egyedi bélyegző vásárlására. A székhelyszolgáltató ebben a csomagban minden új ügyfelének kedvezményt biztosít a partner könyvelő iroda szolgáltatási árából. A csomagár tartalmazza a NAV és más hivatalos szervek előtti képviseletet. A csomagárban többek között szerepel a postai szolgáltatások; 30 perces ingyenes cég adásvételi tanácsadás és a kockázatelemzésben segítségnyújtás - a Kockerd kérdőív kitöltésével.

Kapcsolódó cikkek

5 rövid tanfolyam, ha gyorsan szeretnél szakmát

5 rövid tanfolyam, ha gyorsan szeretnél szakmát

Összegyűjtöttünk 5 rövid tanfolyamot, ha gyorsan szeretnél szakmát, amivel könnyen elhelyezkedhetsz és jól is kereshetsz a munkaerő piacon.

Melyiket válasszuk? Használt vagy új laptopot vegyünk?

Melyiket válasszuk? Használt vagy új laptopot vegyünk?

Manapság már a hétköznapok során is nélkülözhetetlenné váltak a számítógépek, hiába lapulnak zsebünkben a miniatűr társaik.

Leégett a Jim Beam egyik raktára

Leégett a Jim Beam egyik raktára - 45 ezer hordó whisky bánta

Szomorú eset történt nemrég Amerikában, ahol a híres whiskykészítő Jim Beam egyik raktárában tűz ütött ki.